Využíváme docházkový systém pro dětské skupiny, jesle a školky Dignus

01.12.2017 13:18

Docházkový systém pro školky, jesle a dětské skupiny - Dignus

 

Systém pro evidenci docházky dětských skupin, pro jesle, školku. Docházkový systém Dignus byl zpracován pro svěřené děti a pracovníky školního zařízení. Výtečný online informační systém pro školky, jesle a dětské skupiny má spolehlivé zabezpečení a souběžně je uživatelsky pohodlný. Užitečný Dignus informační systém školky byl vyroben pro zaměstnance v mateřské školce, zaměstnancům i rodičům, zvyšuje spolupráci rodičů a pedagogů při výchově dětí. Modul Dignus předkládá nezbytné informace pro rodiče, modul Dignus byl stvořen pro vkládání snímků a aktuálních novinek, stejně tak se dají uložit i podklady pro fakturace. Současně je díky propracovanému, přesto se díky velmi snadnému modulu vypočítá školné z údajů o docházce. Vedení i pracovníkům školek pomáhá informační systém školky Dignus také ve správě žádanek o dovolené a jejich evidenci. Užitečné statistiky a sestavy se zpracovávají pro vedení výchovných zařízení.

Provozovatel školky si musí průběžně evidovat docházku, proto je nezbytné zavést evidenci svěřených děti. Vynikající docházkový systém pro školky, jesle a dětské skupiny Dignus zpracoval systém elektronického zaznamenání docházky za využití čipů anebo karet. Modul Dignus ulehčuje administrativu pracovníkům ve školství, přitom ještě zjednoduší komplexní registraci provozu mateřské školy, dětské skupiny nebo i jeslí. Program bude zaměstnancům před ostrým spuštěním představen a předveden, pomohou v prvotních nesnázích, na jakékoli otázky se všem dostane odpovědi.

Program Dignus bude uživatelský i pro ty, pro něž jsou hračkou děti a ne počítače. Program Dignus zjednodušuje veškerou administrativu na úplné minimum. Školním zařízením se konkrétní programy předkládají na míru a zašifrované, do ochráněného programu školky anebo jeslí nemá nikdo neoprávněný a pověřený přístup.

 

Zpět